U troje

January 19, 2022

Ženi i meni je pedeset godina i u braku smo četiri. I ona i ja smo imali brakove i veze ranije, ali tek u ovom smo našli kompletno obostrano zadovoljstvo u seksu jer smo oboje prilično perverzni, a sa ranijim partnerima nismo uspevali ni blizu da ostvarimo svoje želje. Dragana je i prva žena kojoj sam otvoreno priznao svoju biseksualnost. I danas mi je pička centar sveta, ali sam negde blizu četrdesete zavoleo i kurac. Dragani to ne da nije smetalo, nego je nasuprot strašno palilo. Zato smo dugo čitali sajt gay oglasi.

Gorana smo upoznali kod prijatelja na večeri, u opuštenoj atmosferi, gde i on nije ni najmanje krio da voli oba pola. Bio je prilično zgodan, pa smo i Dragana i ja odmah znali da ćemo mu ponuditi intimni susret. Pri odlasku sa večere ostalo je još samo da ga pitamo da li u okviru igara i pissing dolazi u obzir, na šta se on, na našu veliku radost oduševio. Zakazali smo susret već za petak uveče, jer nam je i Subota bila daleko.

U petak posle posla smo nabavili dosta pića i sokova (zbog pissinga), sredili veliku dnevnu sobu u koju smo ubacili dva bračna dušeka, i jedan prekrili najlonom. Dragana se bacila na sveže izbrijavanje svoje pičke, pa smo se onda zajedno bacili na pripreme za analni sex bez neprijatnosti.

Goran je stigao tačno na vreme i odlično izgledao. Počeli smo neobavezno ćaskanje i pili dosta tečnosti kada je Goran uradio pravu stvar. Dok smo nastavljali sa običnim razgovorom, on je sasvim spontano izvadio kurac iz pantalona i počeo da ga lagano drka. Time je savršeno izbegao neprijatnosti tipa kako promenom teme doći na ono zbog čega smo se u stvari skupili. Ja imam dobar kurac (bar su tako neke žene, pa i Dragana tvrdile), ali ono što je on izvadio iz pantalona je bilo ČUDO! Nas oboje smo zabalavili od želje da nam odmah bude u ustima. Dragana je skočila prva, ali nije htela ni meni da uskrati to zadovoljstvo, pa smo se ljuvili i ustima borili oko njegove kurčine. Goran je samo jako zadovoljno mumlao, pijuckao u mazio nas po glavama, dok mu je kurčina i dalje rasla! Meni je već bio skroz dignut, a Dragani je iz pičke bukvalno teklo, kada je Goran rekao da bi morao na pišanje.

„Ne dolazi u obzir“ – rekla je Dragana, „Ništa što izađe iz tog kurca neće u kanalizaciju! Može samo u mene. Biraj otvor.“ – Jebozovno je izgovorila i namestila se podatno na dušeku sa najlonom.
Goran je izabrao dupe. Već joj je bilo podmazano lubrikantom, pa je počeo polako da gura svoje čudovište unutra. Dragana je već prevrtala oči od zadovoljstva, a kada je počeo da piša u nju, mislim da je prvi put svršila. Kada je dobro napunio, namestio sam se ispod Dragane koja je čučnula i širom otvorio usta, kako bi mogla u njih direktno iz svog prelepog dupeta da mi iscedi sve čime je naš prijatelj napunio. Za to vreme Goran mi je pušio kurac. Jako dobro mi ga je pušio. Pošto sam je dobro znao i video da želi isto, iskoristio sam to što se i meni jako pišalo. Namazao sam ga lubrikantom i zamolio Gorana da mi se naguzi. Samo sam skliznuo unutra. Zamalo da svršim od uživanja kada sm počeo da pišam u njega. Svidelo se i njemu. Odmah je moju pišaćku iscedio Dragani u usta, a ona je pola progutala. Pošto smo završili sa tim delom, Goran i ja smo jedan drugom međusobno pučili kurčeve da bi ih pripremili i potpuno se posvetili Draganinim rupama. Prvo sam je ja jebao u dupe a on u pičku, a ona bi pušila svaki kurac koji bi na kratko izvadili iz nje. Bila je presrećna. Svršila je tako još dva puta i to baš jako. Za promenu se onda namestila Goranu da je jebe u dupe, a ja sam svoja usta namestio tik uz njen čmar, kako bi on mogao naizmenično da ga gura njoj u dupe i meni u usta. Kurac mi nije padao od uzbuđenja. Toliko sam bio uzbuđen da sam Goranovu kurčinu jako poželeo u svojoj bulji. On kao da je samo to čekao. Sreća je da sam od kako sam zavoleo kurac sebe zadovoljavao sa sve većim i većim dildoima, pa mi Giranov ogroman kurac nije bio problem nego neopisivo zadovoljstvo. Sada mu se Dragana sa svojim ustima našla u pomoć kada bi ga izvadio iz mene. Halapljivo ga je gutala direktno iz moje bulje. To nas je opet sve strašno napalilo, pa smo se dogovorili da sada otkidamo Draganu do kraja, i da joj po njenoj želji svršimo u dupe. Ja sam je rokao sada već prilično grubo u pičku, a Goran jej je razvaljivao bulju. Već smo bili debelo raspaljeni, pa ovo nije trajalo predugo. Hteli smo da joj svršimo u dupe jedan po jedan, ali…

„Hoću da to uradite obojica istovremeno! Toliko ste me rasturili da u mojoj bulji ima mesta za obojicu“ – Naredila je i pohotno se nasmejala.

 

Ugurao sam ga odmah pored Goranovog kurca, i ludeo od zadovoljstva što u isto vreme osećam i Goranovu kurčinu i unutrašnjost dupeta svoje žene. To što nam se desilo, nije bilo svršavanje, nego IZLIVANJE sperme. Ne pamtim da sam u životu svršio toliko obilno. Goran misli isto. Dragana je jedva ustala, i sa stegnutim guzovima otišla do stola. Popila je pola boce mineralne vode, a nama donela dve prazne čaše. U njih nam je iz dupeta natočila sve ono čime smo je nagradili. Kada smo se svi sredili i obukli, Goran i ja smo se pred njegov odlazak kucnuli i na eks popili servirana pića.

„Ako nemate ništa protiv, u sledeći Petak kod mene“ – rekao je Goran pri odlasku – „I nadam se da nemate ništa protiv uživanja i u S/M-u, za promenu.“ – Namignuo je dok smo se pozdravljali.

Dragana i ja smo mrtvi umorni, ali presrećni otišli u krevet, i dok smo tonuli u san, već smo počeli da se palimo razmišljajući o sledećem Petku i susretu sa našim novim prijateljem.

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin