Marija – Stepojevac – Lični oglasi – Seks oglas

June 26, 2022

Marija trazi diskretnu musku osobu iz okoline Lazarevca za druzenje bez nadoknade.
Pozovi 0906-444-801 i trazi Mariju Stepojevac

Erotkse prica:

Svakodnevnica života je tekla svojim tokom. Radio sam marljivo i za to bio više nego dobro plaćen.
Što se sexa tiče tu je bilo sve u najboljem redu. Imao sam oko sebe krug, što pičaka, što muškaraca koje sam povremeno jebao ili su me jebali. Sve u svemu bio sam zadovoljan svojim životom jer mi ništa nije falilo. Tako sam mislio do tog dana, a onda sam dobio nešto što mi je jako trebalo u mom životu, a da toga nisam ni bio svestan.
Pred kraj radnog vremena, Aca, menadžer kluba me pozva da dođem kod njega u kancelariju. Završio sam po kuhinji šta treba i uputio se do njega. Ušao sam u kancelariju i tamo zatekao njega i jednu devojku. Viđao sam je danas kako se vrti po restoranu kao čigra, ali joj nisam znao ime. Bila je to devojčica od svojih 18 godina. Lepog okruglog lica i rumenih obraza, poput neke seljančice. Imala je sočne dojke sputane uniformom konobarice. Tesna suknja do kolena je isticala njenu trtavu guzu, a jaki široki listovi na nogama ukazivali na to da je po meni izdržljiva u sexu.
– Dule – reče Aca – Ovo je Smiljka, naša nova konobarica. Inače ona je gazdaričina dalja rođaka iz unutrašnjosti.
– Drago mi je – rekoh pružajući ruku. Rukovali smo se i ona se nasmeši. Imala je malu, mekanu i glatku šaku. Kakav li je osećaj kada je stavi na kurac, pomislih, a Aca me preseče.
– Ona od danas radi kod nas. Lula te je zamolio da dok se ne snađe za smeštaj bude kod tebe na stan, ako to nije problem.
– Pa nije – malo se iznenadih time. Jeste to bi moj stan, ali mi ga je kupio gazda i ne bi bilo red sada da ga odbijem. Međutim, to je značilo kraj mojim bludnim noćima prepunim sexa što sa ženama, a što sa muškarcima. – Nadam se da njoj to ne smeta.
– Mi smo razgovarali pre nego što si ti došao i Smiljka se slaže.
– Ne bih želela da vam smetam – reče ona prelepim nežnim glasićem – trudiću se da što pre nađem neki smeštaj. Ovo će biti samo na nekoliko dana dok se ne snađem.
– Ma u redu je ljudi. Nema potrebe za nekom frkom.
– Odlično – reče Aca – To smo rešili. Sada je ti povedi sa sobom i očekujem vas sutra na poslu. Nemojte noćas da se zamarate pa da mi sutra na poslu budete umorni – pokuša da se našali Aca, našta Smiljka pocrvene, a ja šeretski odgovorih:
– Biću nežan i džentlmen.

Brzo smo bili kod mene u stanu. Čim smo ušli, ona se ponudi da pristavi kafu, a ja odoh pod tuš. Kad sam izašao iz kupatila, kafa se je dimila na stočiću.
– Stvarno mi je malo neprijatno što ti se ovako namećem, ali… – poče ona nespretno. Licni oglasi
– Smiljka, opusti se. Idi sad istuširaj se pa ćemo uz kafu utanačiti neke stvari.
Nakon pola sata je izašla iz kupatila. Na sebi je imala neku široku majicu i šorc. Bila je mirišljava i sočna. Kao Miloska venera. Sve je kipelo na njoj. Sela je preko puta mene i uzela šoljicu sa kafom.
– E draga moja – rekoh sada ja zvanično – Pošto si žensko, spavaćeš tamo u sobi, a ja ću ovde u dnevnoj, a i volim da gledam TV do kasno. Ja ću se uzdržati dok si ovde od privođenja,

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin