Volim da se mazim

September 13, 2022

Ja sam Profesorka, i trazim ucenike.

Pozovi 0906/444-801 i trazi Volim da se mazim

Neka moja iskustva:

Prizivamo sliku profesorke dok ga”bacamo u nesvest” I zamišljamo šta bi joj sve radili. Fantazije, mokri snovi i dignuta koplja kad samo pomislimo na nju…da, da… Svi smo prošli kroz to, je l da? U mom slučaju, to je bila profesorka engleskog, cela generacija se palila na nju.

Profesorka je imala svega trideset godina, možda koju preko. Čuli smo, ali to su bila govorkanja, da je trpa professor fizičkog. Srećnik! Čime je sladio kurčinu.

Bio sam još nevin i sanjao sam da ću nevinost izgubiti baš sa profesorkom. Nisam ni sanjao da će mi se ta, na prvi pogled nemoguća želja, osvariti!

Bio je kraj godine, a ja sam imao nekih problema sa ocenom pa sam je zamolio da jednom posle nastave ostavi trenutak vremena da odgovaram za bolju ocenu. Ušao sam u kabinet.

Profesorka je sedela na stolici prekrštenih nogu u kraćoj suknji malo otkopčane košulje.

Dan je bio zaista vruć – ni sam nisam znao koliko. A mene je dodatno udario toplotni talas kada sam je ugledao u takvom izdanju. Osetila je moje poglede na sebi. Klimnula je glavom u znak odobrenja da mogu da uđem u kabinet. Oblio me znoj – da li zbog ocene ili njenih bujnih grudi koje su bile gotovo otkrivene.

-Profesorka, malo sam poranio…- krenuo sam da zaplićem jezikom.

-Neka, nema veze, bitno da nisi zakasnio, onda ne bih znala šta ću. – rekla je nekakvim glasom koji je, u mojoj glavi, pozivao na sex.

Komentarišući današnju vrućinu, otkopčala je još jedno dugme na košulji. Ja sam progutao knedlu. Srce je krenulo ubrzano da kuca. Gledao sam u nju kao tele i nisam progovarao.

Pozovi 0906/444-801 i trazi Jasminku

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin