Komsija Milan i njegov kurac

December 5, 2022

Kraj juna 2019. godine. Baš me je uhvatio nekakav smor i rešila sam da tog petka izađem sa Kaćom na piće u obližnji kafić. Bilo je oko 19 sati i sedele smo u bašti tog kafića kada nam je prišao konobar i upitao šta želimo da popijemo jer “mladi gospodin za susednim stolom želi da nam plati piće”. Tek tada sam primetila da za stolom do našeg, sedi moj… pa mogu reći komšija Dejan.
Dejana inače do tada nisam nešto puno poznavala. Živi sa roditeljima u kući koja je, nekih 7-8 kuća od moje, niz ulicu. On je inače godinu dana mlađi od mene i njegova porodica je izuzetno imućna. Otac mu je vlasnik jedne turističke agencije a majka mu je doktorka ili tako nešto. Njihova kuća se nije mogla lako videti sa ulice jer je bila sakrivena betonskom ogradom a u velikom i prelepom dvorištu su bili zasađeni veliki borovi. Inače, do tada sa Dejanom nisam progovorila ni reč. Viđali smo se povremeno na ulici ali se nikada nismo javljali jedno drugome…
– Pa dobro, komšinice, šta ćete da popijete? Red je da vas častim jedno piće – pitao nas je.
Sa njim su za stolom bila još neka dva momka. Kaća i ja smo popile po sok i malo porazgovarale sa njima o nekim ne bitnim stvarima: kako je lepo vreme, kako je smor u gradu, o tome kako su spori konobari… I tu je sve počelo.
Narednih par dana sam ga često viđala. Onako u prolazu, na ulici. Uvek je bio oduševljen kada me vidi i obavezno smo stajali na ulici po nekoliko minuta. Nije mi bilo teško da provalim da se žestoko zacopao u mene. Stalno mi je delio komplimente i pozivao da izađemo u grad zajedno. Dejan je OK decko ali nešto mi se kod njega jednostavno ne dopada. Pomalo je razmažen, detinjast, uobražen i umišlja da je neka faca. Od oca je za 18. rođendan dobio neki džip, čiju marku nemam pojma, i stalno je blejao sa njim po gradu glumeći nekog šmekera. Ono što Dejan nije imao pojma je to da mi se od njega mnogo više sviđao njegov tata…
On se zove Milan i ima (kako sam kasnije saznala) 48 godina i poznat je kao veliki zavodnik i ženskaroš.Često sam mogla da čujem da je u vezi sa nekim devojkama (čak su se pominjala i neka manje poznata imena iz domaće javne scene) i pitala sam se šta njegova žena misli o svemu tome. Upoznala sam ga jednog dana kada sam sa Dejanom otišla kod njega kući da mi nareže neki program za komp. Ušli smo u veliku i vrlo elegantnu dnevnu sobu i tu je sedeo on, Milan, zavaljen u fotelji, čitao je novine.
– Ćale, ovo je moja drugarica, Jelena – predstavio me je Dejan.
Milan je ustao, odmerio me od glave do pete i pružio mi ruku.
– Drago mi je Jelena. Ja sam Milan. Poznata si mi… mislim da sam te viđao ranije ovuda… – pružila sam mu ruku i moram da priznam da sam se naježila od njegovog dodira.
Ne mogu da opišem koliko je njegova pojava ostavila jak utisak na mene. Visok, lepo građen, crnokos, sa nekoliko sedih pramenova sa strane, tamnijeg tena, dubokog glasa…
– Je… Jelena… drago mi je… – jedva sam uspela da promrmljam od nekog čudnog uzbuđenja.
– Ona živi tu, u blizini. Gore na vrhu ulice. Verovatno si je viđao u prolazu – odgovorio je Dejan umesto mene.
– Da, da… Sad se sećam. Pa dobro deco. Družite se – rekao je uz šeretski osmeh i nastavio da čita novine.
Narednih sat vremena, Dejan je non-stop obigravao oko mene u svojoj sobi, a ja sam samo razmišljala o njegovom tati. Nadala sam se da ću ga videti kada pođem kući, ali taman kada smo izašli na vrata videla sam kako iz njegovog dvorišta izlazi veliki, crni “mercedes” i bila sam baš nekako razočarana.
Dva dana kasnije, pošla sam sa Dejanom u grad. Obećala sam mu da ćemo jednom izaći zajedno da se provozamo po gradu i popijemo piće. Kao i uvek kada izlazim, skockala sam se baš kako treba. Malu, lepršavu, letnju, haljinicu crvene boje i zlatne sandalice sa visokom štiklom. Čekala sam ga ispred njegove kapije kada sam videla da se parkira “mercedes”. Iz njega je izašao Milan obučen u belu majicu i crveni šorc. Oko vrata je nosio peškir a u ruci veliku, sportsku torbu.
– Dobro veče, čika Milane. Kako ste? – učtivo sam mu se obratila.
– Ej, ćao mala. Evo, bio sam na fudbalu sa nekim drugarima. Šta radiš ti?
Mmmmmm, taj osmeh…
– Čekam Dekija da izađe. Idemo malo u grad – široki kez mi nije silazio sa lica, a primetila sam da i on onako mahinalno prelazi pogledom preko mog tela.
– Aaaa… pa baš lepo. Vidim da se vas dvoje bas lepo družite. Imali tu nešto više od prijateljstva, a? – namignuo mi je, onako šmekerski i stipnuo me nežno za obraz.
Mislim da je moje lice u tom trenutku bilo crvenije od moje haljinice.
– Pa da, da… u stvari neeeee! Mi smo super drugari i… to je to… samo se družimo – jedva sam uspela da povežem reči.
– Ma zezam se ja malo. Doduše, ne bih imao ništa protiv da se Deki zabavlja sa tako lepom curicom – u tom trenutku je naišao Dejan a ja sam mogla da da puknem od neke nervoze zato što nas je prekinuo.
-‘De si, ćale? E, Jeko, izvini, molim te. Pričao sam na ‘fon sa nekim ortakom.
– OK je. Nisam te dugo čekala…
To veče je bio žešći smor… Sa nama su još bili neki njegovi ortaci sa devojkama i prosto sam se “divila” koliko su nezreli i detinjasti. Dejan se verovatno već pohvalio ortacima da me je kresnuo čisto da bi ispao frajer ali mene to uopšte nije doticalo. A da budem iskrena, većinu vremena sam provela razmišljajući o njegovom zgodnom tati.
Sutradan je Dejan otišao na Zlatibor, gde će provesti narednih 10-ak dana u nekom košarkaskom kampu. Pre nego što je otišao, rekao mi je da mu se jako sviđam i da za vreme dok on bude odsutan, razmislim o tome kako bi bilo da počnemo “redovno” da se zabavljamo. Rekla sam mu da ću razmisliti ali o tome zaista nije bilo potrebno razmišljati. Jednostavno nije moj tip… Sada sam već aktivno razmišljala o tome kako da se približim Milanu i uspostavim malo bolji kontakt sa njim. Jedna ideja mi je pala na pamet i rešila sam da već sutra krenem u akciju! Bio je 1. jul i sunce je nemilosrdno pržilo. Oko podneva sam se lepo istuširala, doterala kosu, nabacila malo šminkice, velike naočare za sunce i krenula u grad.
Taksijem sam došla do Milanove turističke agencije i primetila sam da je njegov auto ispred. Savršeno. Ušla sam unutra i ljubazno rekla devojci u kancelariji da bih volela da razgovaram sa njihovim gazdom, ako je moguće.
– Evo, gospodin je unutra. Upravo je izašla jedna stranka – ljubazno mi je odgovorila.
Pokucala sam i na njegovo odobrenje ušla.
– Dobar dan, čika Milane! – veselo sam uzviknula.- Da Vas ne prekidam u nečemu? Imate li samo par minuta?
– Dobar dan, Jelena! Naravno, naravno, izvoli! – ustao je i rukovali smo se.
Izgledao je sjajno u nekoj bordo košulji i crnim pantalonama. Pre nego što sam ušla, otkopčala sam još jedno dugme na košulji, čisto da bude malo izazovnije. Nisam mogla da ne primetim njegov nonšalantni pogled, a mislim da je posebnu pažnju obraćao na moje noge.
– Sedi, Jelena. Hoćrš li nešto da piješ?
– Uh, može neki sok, ako imate. Baš sam ožednela. Napolju je pakao. Ovde kod vas je baš lepo. Klima hladi bas, onako, prijatno.
– Jeste, jeste… Prija, ali samo da znaš, da ova klima nije baš zdrava. Mada, dobro, vama mladima i onako ništa ne smeta. Mi stariji moramo puno da pazimo – govorio je Milan svojim dubokim seksi glasom dok je spuštao čašu hladne “coca-cole” na sto.
Seo je u svoju fotelju, prekoputa mene.
– Ma dajte, molim Vas… ”Vi stariji”… pa niste Vi toliko stariji. Bar ne izgledate tako.
– Pa hvala ti, dušo.Ja se godinama bavim sportom i vodim računa o ishrani. Danas je tako; živi se brzo, puno se radi, puno je stresa i čovek mora da nađe vremana za sebe… Ali, dobro, neću te smarati o tome. Reci mi, čemu dugujem tvoju posetu danas?
Pogledao me je zamišljeno, a krajičkom oka je posmatrao moje, gole, prekrstene noge prekoputa.
– Evo ovako: moja drugarica Kaća i ja smo planirale da idemo na more uskoro, pa me, eto, interesuje šta imate da ponudite. Znam da sam o tome mogla da se raspitam kod Vaših radnika, ali Vas poznajem pa se osećam malo… slobodnije – tu poslednju reč sam malo naglasila.- Konkretno, interesuje nas Čanj. Kakve ponude imate?
– Hmmm… dobro. Pa, Jeko, baš za Čanj nemamo trenutno ponude, ali radimo na tome. Koliko za dan-dva ćemo i to imati u ponudi i tada ću moći da ti kažem detalje. Kakav je smeštaj, kada se ide, koliko košta…
– Ah, pa u redu, onda. Evo ovako, ja ću Vam ovde ostaviti moj broj mobilnog, pa mi vi javite čim to bude gotovo. Jel’ može? – već sam pisala broj na jednom papiru sa njegovog stola.
– Dogovoreno. Pošto Dejan sada nije tu, lično ću ti to obezbediti.
– Pa super! Puno Vam hvala! Kad smo već kod Dejana, znate li koliko dugo ostaje? – glumila sam zainteresovanost, a ustvari me i nije to puno zanimalo.
– Ne bih znao tačno, ali bice sigurno jos nekih 10-ak dana. Inače, I moja supruga večeras putuje u Niš. Od juče je na odmoru pa ide da poseti roditelje. Tako da ću morati da se priviknem na samački život u narednih nekoliko dana… – neverovatno kako dobro su se sve kockice slagale.
– Ih, vi… Vama će biti teško da budete samac!? – vragolasto sam se nasmejala ustajući.- Idem sada, a Vi mi javite kada to bude gotovo. I hvala Vam još jednom na usluži!
– Nema na čemu. Hvala tebi na poseti! – osmehnuo se ispraćajući me do vrata.
Naredna dva dana sam nestrpljivo čekala njegov poziv. Bila sam sigurna da mu se dopadam, samo mu je verovatno bilo glupo da mi se nabacuje, kao drugarici njegovog sina. Zato sam ja rešila da preuzmem potpunu inicijativu. Bila sam u kući kada mi je zazvonio telefon. Javila sam se na neki nepoznati broj i zacula Milanov glas.
– Ćao, Jelena. Ovde Milan, iz turističke agencije – zapazila sam da se nije predstavio kao Dejanov tata.- Napravio sam ti neke ponude, pa kada budeš imala vremena, svrati u agenciju da ih preuzmeš.
– Super! Hvala Vam puno, samo… ja bih volela već večeras da ih pogledam sa Kaćom, kada ste Vi kući večeras, pa mogu ja da svratim da ih uzmem od Vas – prosto sam se zadivila sopstvenom snalažljivošću.
– Paaa… važi… biću kući večeras, negde oko 9. Ako ti nije kasno…
– Ne, ne, naravno. Vidimo se večeras oko 9.
Sva uzbuđena, dala sam se u smišljanje daljih koraka. Bila sam sigurna da će večeras biti moj… Obukla sam moju letnju lepršavu belu haljinicu sa nekim cvetićima. Bila je prilično kratka i skoro providna. Takođe, dekolte je bio prilično dubok pa je nisam često oblačila jer bi leti na suncu bila skoro, potpuno providna. Ispod sam obukla roze tangice i grudnjak i obula moje najnovije, crne, seksi sandalice sa visokim štiklama. Tačno u 9 sam pokucala na njegova vrata i on je otvorio odeven, onako ležerno u sivu, kratku majicu i bele bermude.
– Ah, stigla si… izvoli – primetila sam da se prilično obradovao mojom pojavom.
Sela sam na veliki, kožni trosed, a on preko puta mene u fotelju. Otvorio je flašu crvenog vina i malo smo razgovarali uz piće o nekim nebitnim temama. Doneo je i te ponude za koje sam i došla i čitao mi šta se sve nudi. Dok je bio zadubljen u čitanje, ja sam prešla kod njega i sela na naslon za ruke na njegovoj fotelji. Oslonila sam se na njega i nagla, kao posmatrajući šta sve ima. Moja glava je bila pored njegove i mogao je da oseti moj dah na svojoj koži.
– Imaš… imaš baš lep parfem… – promrmljao je zbunjeno.
– Molim? Ah, hvala – glumila sam iznenađenost.
Kada sam se okrenula ka njemu, pogledi su nam se sreli. Gledao me je pravo u oči i mogla sam da primetim strast i napetost u njegovom pogledu. Dosta je bilo zajebancije… Taman kada je krenuo nešto da kaže, prislonila sam svoje usne na njegove. Hiljadu leptirića u mom stomaku je potpuno poludelo! Uzela sam papire koje je držao u rukama i bacila ih na sto. Bacila sam se u njegovo krilo i počela da ga ljubim.
– Jelena, Jelena… stani! – zbunjeno je izustio držeći me za ramena.
Umesto bilo kakvog odgovora, samo sam ustala i krenula ka stepenicama koje vode na sprat kuće, ka njegovoj spavaćoj sobi. Primetila sam da je krenuo za mnom. Ranije sam već više puta bila u ovoj kući (sa Dejanom) tako da znam koja je soba njegovih roditelja. Ušla sam unutra. Sobom je dominirao ogroman francuski ležaj. Izula sam sandalice, odložila ih sa strane i legla na ležaj, oslanjajući se na laktove. Milan me je gledao pogledom punim strasti i žudnje.
– Kako divna soba… bilo bi baš šteta da takav muškarac ovde spava sam, zar ne? – govorila sam tihim, nežnim, umilnim glasom dok sam se vrhovima prstiju igrala sa pramenom kose.
Milan ništa nije odgovorio. Samo je jednim potezom svukao majicu. Njegove široke, razvijene grudi i stomak bili su prekriveni crnim maljama. Odmah se videlo da je pravi sportski tip. Prišao mi je i počeo da mi ljubi koleno i unutrašnji deo butina. Mislila sam da ću se u momentu istopiti.
– Ahhh… Milane, tako te želim… – on je samo nastavio da me ljubi po usima, vratu i obrazima.
– Mmmmm… mala, mala… šta ću ti uraditi…
Tako sam uživala dok je pohotno ljubio moj vrat, lice, ramena… Radio je to sa takvom strašću i žaljom. Spuštao se niže ljubeći moje grudi i stomak preko haljinice. Zatim moje butine, kolena, listove a onda je uzeo moj članak i počeo nežno da ljubi i miluje moje stopalo. Požudno je lizao i sisao moje duge, pravilne nožne prstiće. Odvajao ih je jedan po jedan i halapljivo ih sisao. Nikada do tada nisam imala takav doživljaj i mogu reći da mi se jako svidelo. Zatim je zadigao moju haljinicu i svukao moje roze tangice. Kao i uvek, moja pica je bila potpuno obrijana i izdepilirana.
– Mmmmm… divna, mlada pičkica – prošaputao je Milan i u tom momentu “zaronio” u moje međunožje.
Slatki trnci su prošli čitavim, mojim telom. Radio je to tako dobro da sam momentalno ovlažila. Prstima je razdvojio moje usnice i lizao moju unutrašnjost. Sa obe ruke sam zgrabila njegovu kosu i jako ga privukla ka mojoj pici. Želela sam da nikada ne prestane. Ali on je to ipak uradio. Naglo me je odgurnuo i ustao pored kreveta. Gledao me je sa takvom napetošću i željom.
– Dođi, Jelena. Da vidimo sta znas – naredio mi je svojim autoritivnim, dubokim glasom.
Nisam mu ništa odgovorila, samo sam mu uputila jedan, oštar, zavodnički pogled. Klekla sam ispred njega i polako svukla njegove bermude i bokserice. Sada mi je bilo jasno zašto se žene otimaju oko njega. Njegov dugačak i debeo kurac bio je poludignut i pulsirao je lagano. Bio je gladak i čist, izbrazdan debelim venama. Stavio je ruke na kukove i prepustio se mojoj inicijativi. Uzela sam ga u ruku i nežno prešla njime preko svog lica.
Od dodira moje nežne kože postao je veoma tvrd i napet. Nekoliko puta sam navukla kožu preko velikog glavića i pljunula na njega. Zatim sam ga uzela u usta i počela nežno da ga sisam osećajući u ustima njegov predivan ukus. Spustila sam ruke pored sebe i počela sam halapljivo i brzo da pušim njegov napaljeni kurac. Bio je prilično veliki pa sam jedva uspevala da progutam polovinu. Milan više nije mogao da izdrži i zgrabio me je, grubo, za kosu i počeo da navlači moju glavu napred-nazad. Moja pljuvačka se cedila iz mojih usta nekontrolisano i slivala se niz bradu, vrat i natapala haljinicu.
– Ufffff mala… puši ga… tako je… Hajde, progutaj ga! – procedio je kroz zube dok je grubo navlačio moju glavu na svoj kurac.
Jednom rukom je držao moju kosu a drugu je spustio na moj potiljak i snažno privukao sebi. Osetila sam kako je njegov ceo kurac skliznuo u moja usta dok moja brada nije dotakla njegova velika, nabrekla muda i osetila sam njegov glavic duboko u grlu. Počela sam da kašljem i grcam boreći se za vazduh dok su se suze kotrljale niz moje obraze. Pljesnula sam ga rukama po butinama pokušavajući da mu stavim do znanja da ostajem bez vazduha. Milan je samo izustio jedno snažno “aaaaaahhhhh” i grubo me odgurnuo na pod.
– U, jebote… umalo da ti svršim u grlo, kučkice mala.
Zatim je legao na krevet masirajući svoj nabrekli kurac lagano. Znala sam šta sledi. Svukla sam haljinu i grudnjak. Opkoračila sam ga i čučnula na njega dok je držao svoj kurac. Osetila sam kako svojim vrhom razdvaja zidove moje napaljene pičkice. Oslonila sam se rukama o njegove maljave grudi i rešila sam da mu pokažem šta znam. Vrtela sam kukovim polako, nežno dok se ne priviknem na njegovu veličinu.
Bio je tako vreo i tvrd… Milan je samo zabacio glavu unazad držeći rukama moje slabine. Postepeno sam ubrzavala ritam praveći sve brže i jače krugove. Osetila sam kako se niz moja leđa, ruke i grudi slivaju krupne kapi znoja. Potpuno sam izgubila kontrolu i počela divljački i grubo da skačem gore-dole dok je on čvrsto stezao i masirao moje grudi koje su igrale u ritmu mojih skokova. Više nisam mogla da izdržim i osetila sam da ću svršiti. Za trenutak se moje čitavo telo ukočilo i kao da je struja prolazila kroz moju kičmu.
Kriknula sam glasno, nekontrolisano, dok je orgazam prolazio kroz moje napeto, znojem okupano telo. Milan me je oborio na leđa dok sam još osećala slatke trnce duboko u stomaku. Legao je preko mene i počeo snažno i brzo da gura svoj nabrekli penis duboko u moju napaljenu pičkicu. Požudno me je ljubio dok je njegov vreli kurac parao moju utrobu. Osećala sam ga tako duboko i snažno…
– Da, da… daaa… jebi me Milane! Jebi me kao kučku… pocepaj mi matericu… – vikala sam nekontrolisano.
Zatim se uspravio i podigao moje noge na svoja ramena. Jakim i brzim udarcima mi je prosto izbijao vazduh iz pluća dok sam rukama grebala posteljinu koja je pucala pod naletom mojih dugih noktiju. Osećala sam da se bliži još jedan orgazam. Milan je i dalje gurao svoj kurac u mene mumlajući kako sam dobra i kako mi je pička vrela i da više ne može da izdrži.
Grizao je moje pete i stopala a ja sam osetila ponovo kako mi u dubini stomaka kreće snažan orgazam. Moji nožni prsti su se grčili, butine vibrirale a leđa izvijala. Nisam mogla ništa da izustim osim jednog dugog i glasnog vriska. Niz noge su mi se slivale kapljice znoja koje je Milan lizao. U jednom trenutku sam osetila kako njegov kurac pulsira u meni. On se samo izvio, zabacio glavu čvrsto držeći moje članke na svojim ramenima. Tek u tom momentu mi je palo na pamet da nismo koristili kondom a nisam ni bila na pilulici.
– Neeee, neee… ne unutra! – kriknula sam boreći se da ga odgurnem iz sebe.
Poslednjim atomom svesti je izvadio svoj kurac i jedan pokret njegove ruke bio je dovoljan da iz njegove velike rupice na glaviću izbije ogroman, dugačak mlaz njegove guste, bele sperme. Prvi mlaz me je pogodio tačno iznad očiju i napravio dugačku liniju niz moj nos, usne, bradu, vrat, sve do mojih grudi. Naredni je završio u mojoj kosi i po ramenima a ostatak je izlio po mojim sisama I stomaku…
– Uuuuuuuhhhh… Mala… ti nisi normalna… – jedva je izustio Milan.
Postelja ispod nas je bila izgužvana i skroz mokra od našeg znoja. Primetila sam i da je na par mesta pocepana od naleta mojih dugih noktića. Ležali smo tako premoreni i nepomični 2-3 minuta.
– Za malo da svršiš unutra… jebote, skroz sam zaboravila na gumicu, mogla sam ‘ladno da zakevim… ha, ha, ha… – glasno sam se nasmejala dok sam prstima lagano masirala svoju pocrvenelu i vlažnu pičkicu.
– Ma ne boj se ništa, samo sam hteo da te malo isprepadam. A, doduše, šta bi ti i falilo. Baš bi bila seksi mamica – prokomentarisao je uz ležeran osmeh.
Samo sam ga pljesnula po stomaku i otišla do kupatila. Naravno, Milan je ušao odmah za mnom… Tog jutra sam došla kući oko 4. Kaća je spavala a ja sam se samo uvukla u krevet jer sam se pre toga istuširala kod Milana. Razmišljala sam o tome šta se sve noćas dešavalo i slatko sam se nasmejala… Krivica? Neeee… krivicu nikako nisam osećala, a ni sada, da budem iskrena. Uopšte mi nije problem to što je oženjen, mnogo stariji od mene i otac mog druga. Bitno je da se kapiramo i da je strast obostrana.
Narednih 10-ak dana, svaku noć sam provodila kod Milana. Kresali smo se kao divlje životinje. Mislim da smo to radili u svakom delu njegove kuće: u sobi, kuhinji, kupatilu, dnevnoj sobi, čak i na stepenicama…Jednostavno, fantastičnih 10 dana. Za to vreme, Dejan mi je poslao milion glupih poruka, sve dok mu nisam rekla da sam o svemu razmislila i da ne želim da budem sa njim. Po povratku njegove supruge iz Niša i sina sa Zlatibora, Milan i ja smo nastavili da se viđamo. Samo mnogo ređe i morali smo da budemo veoma oprezni. Najčešće smo se viđali u njegovom stanu na Novom Beogradu a ponekad bi smo to radili u njegovim kolima. Moja cimerka Katarina je, naravno, bila upoznata sa mojim “aktivnostima” ali je ipak bilo previše riskantno da se sada viđamo kod mene jer su naše kuće blizu…

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin