Nevina- Anita Beograd

December 5, 2022

Ja sam jedan od onih koji su se rano oženili, ali isto tako jedan od onih u čijim je brakovima rano došlo do nesuglasica. Kada smo se venčali bio sam perspektivan i mlad stručnjak, društven, širokih pogleda i prilično zgodan.
Ona je bila lepa, ali nekako hladna, posesivna i malograđanka. Kroz nekoliko godina smo shvatili da nam ne ide i da je jedino rešenje razvod. Ali, dvoje dece koju sam obožavao i njeno tvrdo nepristajanje na razvod doveli su do moje odluke da odem raditi u inostranstvo. Ženi sam jasno rekao da prema njoj ne osećam nikakve obveze, a da ih ni ona prema meni nema. Deci ću (a i njoj naravno) osigurati egzistenciju, a ona neka napravi scenario za malograđansku porodicu i sredinu.
I tako samo otišao. Za decu i okolinu radio sam u inostranstvu zbog novca, a nas dvoje smo znali da smo uistinu razdvojeni. Dolazio sam svaka dva meseca radi dece i oko toga se pravila parada, ali što je – tu je. U Italiji sam se ubacio u dobru firmu i specijalizovao za projektovanje vila i porodičnih kuća, što je bio jedan od boljih poslova u firmi. Kolege su me gledale s podsmehom, misleći da sam protežiran zbog lepog izgleda i šarma, znajući da je to “bosova” slabost. Istina ja sam gazdinu naklonost osetio, ali sam pozive koje mi je upućivao, iskoristio s njegovom ženom, obilno joj nadoknađujući ono što joj je on uskraćivao. On je to shvatio i nije postavljao daljnja pitanja.
Tako sam ustvari započeo dve karijere. Onu uspešnu arhitekte i onu svojevrsnog plejboja, a iskreno govoreći najčešće se dešavalo da jedna ide pod ruku s drugom. Jer, kao što svi dobro znamo o izboru projekta kuće najćešće odlučuju žene i obično sam prvo njima pokazivao nacrte. Neverojatno kako su oduševljene projektom i nakon koje slavljeničke zdravice brzo padale u krevet obilno nadoknađujući ono što im prezaposleni muževi nisu davali.
Naravno da bi naša malograđanska idila bila savršena dolazila je ponekad i porodica k meni u posetu. Ženi sam davao novac i vreme je provodila u šopingu, a ja sam deci nastojao da ispunim svaku želju. To su bili predivni trenutci. Kasnije, kada su odrasli dolazili sami, dok je ona ostajala kod kuće. Uvek sam se radovao njihovim dolascima, a stan je bio prostran i tek s njima pravi.
Jednom prilikom, pre nekoliko meseci došla je moja ćerka s prijateljicom i tu stvarno počinje ova priča. Vodio sam ih obe u šoping, uveče po restoranima i klubovima. Iako su imale tek 18 godina svugde su bile zapažene čime sam se ponosio, jer su obe bile stvarno lepe. S ćerkom sam imao divan odnos pun razumevanja. Mogli smo otvoreno da razgovaramo o svemu i svačemu, a posebno me radovalo što je bila pametna i svesna potrebe učenja i rada iako sam joj ja sve pružao. Ona se ponosila uspešnim i lepim tatom, a majci je znala ponekad da prebaci opuštanje i vidljiv višak kilograma, zbog čega sam je često korio.
Anita, njena prijateljica je uvek izgledala uplašeno i zbunjeno kad bih joj se obraćao. Kad bih je pak pogledao ili dodirnuo, crvenila se i mucala. Nije mi trebalo dugo da shvatim da joj se sviđam, to mi je bilo simpatično, ali nisam ni pomišljao na nekakvu avanturu. Nemojte me pogrešno shvatiti ševio sam ja i jako mlade pičkice, možda tek koju godinu starije od nje, ali sve su one bile bogate kučkice željne karanja dok je ona bila prijateljica moje ćerke. Ali, ne ide sve u životu kako mi hoćemo. Dogodilo se da mi je ćerka jednog jutra otputovala u obližnji gradić kod prijatelja.
Dok sam još ležao u krevetu i listao neke časopise, na vratima se začulo kucanje. Ušla je Anita noseći mi kafu i doručak. Ruke su joj drhtale, a kada me je pogledala opet se zacrvenela. Uplašivši se da me ne zalije kafom, sam sam je uzeo, a da bih je ohrabrio ovlaš joj dohvatih ruku. Ona je drhtala sva vrela. Povukoh je k ležaju i ona sedne sva izgubljena. Odjednom poče da plače. Privih je k sebi nežno u nameri da je utešim.
– Šta je malena? Što je? – upitah je.
– Ništa, ništa – mucajući je odgovorila.
Zatim podigla svoj suzni pogled, čist i prelep, kao uplašena srna i pogledala me.
– Ja Vas volim. Ja Vas želim – drhtavo je napokon izgovorila.
– O, lutko malena, pa i ja tebe volim – pokušao sam izvrdati mada sam bio svestan problema.
Pričao sam joj, objašnjavao, ali ona se sve više stiskala na moje grudi. I posle svega moje kreposnosti nestade i osetih je pod rukama onakvom kakva jeste, osetih je kao napaljenu mladu pičkicu. Naziralo se da ispod široke majice nema ništa. Male, lepe, tek propupele sisice su se ocrtavale ispod tanke tkanine. Kad sam je skinuo ispod videh dve najslađe breskvice koje čovek može da poželi i spustih usne na njih. Ljubio sam joj sisice usput joj raskopčavajući pantalone. Ni ispod njih nije imala ništa, golu kožu i njene plave dlačice okolo tek procvetalog pupoljka. Takvu, kao od majke rođenu, je polegoh na svoj krevet.
Sve ovo me je već dobrano uzbudilo i moj se kurac probudio. Kroz donji deo pidžame opirao se o njene butine i ja mu pomogoh da se oslobodi sputavajuće tkanine. Anita je, sva usplamtela, jecala i ljubila me naslepo, prelazeći svojim nežnim rukama i usnama po mojim grudima i ramenima. Bila je poželjna, sveža i vrela i ja sam se jedva suzdržavao da je ne nabijem odmah na kurčinu, ali sam hteo što duže da uživam, u tom lepom, jedrom telu. Kada sam se napokon našao preko nje i kada je moj kurac ušao u njenu šumicu, još jednom pomislih postupam li ispravno. Prstima potražih njen procep koji je bio sav vlažan, nabubren i vruć, ali osetih da je to ipak uznemiruje.
– Anita, želiš li to? – upitah, a u stvarnosti jedva čekajući da joj ga zabijem.
– Da, da, želim. Želim to prvo s Vama, samo s Vama. Želim da Vi budete taj koji će me prvi pojebati.
Taj me odgovor ohrabri te se odlučih da nastavim sa započetim. Ljubeći joj usne, lice i lepe, nabrekle sisice, lagano joj uzeh noge i razmakoh ih. Ukaza mi se njen crveni cvet, vlažan u sjajnoj plavoj šumici. Bio je tako svež, mirisan i izazovan da joj spustih noge i pođoh glavom u taj izazovni predeo. Dotakoh ga usnama, a jezikom potražih klitoris. Anita se sva strese i svoje ruke zari u moju kosu.
Osećao sam kako se ona meškolji ispod mojih usana i kako se izvija u plamenu nabujalih strasti. Njen me miris, dodir njenog tela i vrelina njene uspaljene pičkice sve više uzbuđivali približavajući me opasno preranome kraju i ja se vratih prvobitnoj nameri. Podigoh joj noge i svoju spravu usmjerih k cilju. Moj nabrekli glavić prekri njen uski otvor. Vrelina me je mamila i ja blago upreh. Nije išlo, ali došli smo predaleko da bi nas bilo što zaustavilo. Nakon malo upiranja glavić je uronio, ali dalje nije išlo. Videh joj na licu bolnu grimasu. Lagano popustih pritisak i ljubeći je, zapitah:
– Boli li te, Anitice? Da prekinem?
– Ne, ne, ne boli me. Samo nastavi. Slobodno me razvali, tvoja sam – rekla je i kao da se uplašila da ću odustati, zgrabila me je čvrsto svojim rukama u zagrljaj.
Iz iskustva sam znao da je iznenađenje uvek uspešno oruđe i oslonivši se na kolena, ja joj ga naglo zabih celog, do jaja. Na lice joj se vrati bolna grimasa, zubi su joj zagrizli usnice, ali se nije javila. Bez obzira na njenu bolnu grimasu znao sam da je sada prepreka savladana i da je taj rajski cvetić spreman da mi se potpuno preda, te nastavih žestoko da se nabijam u nju uzivajući u njenoj uskosti i nerazrađenosti. Ubrzo osetih žmarke oko kurca i znadoh da sam pred vrhuncem. Koji tren kasnije se moj gejzir rasprsnuo duboko u njoj i ja se opustih i izvalih pokraj nje. Ona je svoj vlažni obraz pritisnula uz moj i nežno me grlila drhćući kao trstika na vjetru. Kada sam skupio snage podigao sam se i vidjeh na svom kurcu i njenoj pičkici tragove krvi. Mazeći je i tepajući joj upitah kako joj je bilo.
– Malo je bolelo, ali je vredelo – uzvratila je uz slabašan smešak.
Nasmešio sam se na tu junačku izjavu i nežno je poljubio i ponovo se spustio pokraj nje. Nije me dugo puštala iz zagrljaja, sve vrijeme me nježno milujući i ja osjetih kako mi se kurac ponovo budi i postaje sve tvrđi u želji da još koji put okusi to mlado meso.
– Anita, ja te želim, ja te moram ponovo imati. Ja te se jednostavno ne mogu zadovoljiti. Ja ću poludeti ako ti ga ne zabijem – požudno sam joj tepao milujći joj meku kosu i ljubeći joj jebozovno telo.
– Uzmi me. Ja želim da me imaš, da mi razvališ pičkicu sa tom svojom ogromnom karinom. Ja hoću da me jebeš, da me učiniš pohotnom malom kurvicom – odgovorila mi je dahćući.
U ovaj pohod krenuh polako, njezno joj ljubeći i grickajući mlade sise. Ušao sam u nju pažljivo i lagano. Jebao sam ju ulazeći skroz do jaja, a onda bih stao malo i kružio po njenoj uskoj, vreloj unutrašnjosti, da bih ga naglo izvukao pa ponovo lagano i polako zabijao u Anitu. Ovaj je puta je i ona učestvovala u jebačini lagano vrteći guzom i nabijajući se na njega kada bih ga joj uvlačio obećavajući da će od nje vrlo brzo nastati izvrsna jebačica, što sam ja želeo u potpunosti iskoristiti u idućih nekoliko dana.
Bila je tijesna i moj je kurac to osećao, a to kao da ga je teralo da se još više dokaze i sve vreme mi se činilo da i dalje rasta i buja u njoj. Ubadao sam je lagano osećajući da nju samo bol sprečava da doživi orgazam i ja se sav posvetih zadatku da je dovedem k cilju. Kada se grčevito uhvatila za mene, tresući se u svom prvom orgazmu i sam sam živnuo i čvrstim, dubokim ubodima priveo sebe kraju. Osetio sam kako mi jaja pulsiraju, kako mi niz leđa prolaze žmarci, a onda sam eksplodirao zasuvši vrelu Eminu unutrašnjost mlazevima svoje sperme.
Tako isprepleteni smo dugo ležali u tišini. Kad mi je mali splasnuo, ne vadeći ga okrenuh je na sebe. Prelazio sam rukama preko njenih čvrstih bedara, guze, leđa i sisa. Ona me je ljubila po cijelom tijelu rukama mi mrseći kosu. Osjetih da je sretna, a i ja sam bio isto tako sretan, bez obzira na malu dozu osećaja krivice što sam je tako brutalno razvalio. Zato sam valjda sad i bio tako nežan s njom, dok se ona za to vreme lagano na meni poigravala, učinivši da mi mali opet očvrsne i uživa u njenoj vrelini.
Uhvatio sam je kukove i polako je nabijao na moj vreli kurac. Ubrzo smo uhvatili pravi ritam. Uživajući Anita je spustila ruke na moje grudi i počela me lagano jebajući krećući se dugim pokretima niz i uzduž mog nauljenog štapa.
Moje su ruke slobodno lutale njenim telom, ovaj tren joj milujući leđa, drugi joj već gnječeći i mazeći nabrekle mlade sisice. Nakon nekoliko minuta Anita se počela sve žešće nabijati sve dublje i dublje dahćući. Rukama sam ju čvrsto primio za oblu, čvrstu guzu trudeći se da ju zadržim sve vrijeme na sebi. Prsti su mi za to vrijeme milovali nježni, svilenkasti raspor između njezinh guzova, a onda sam otkrio otvor njezinog šupčića. Od njezinog žestokog nabijanja već je bio malo otvoren i ja nemogoh odoljeti, nego naslinih kažiprst i stjerah joj ga u usku rupicu. Anita se na iznenandno prisustvo novog podražaja u sasvim drugoj i neočekivanoj rupi izvila poput mačke, a onda se razlila po meni tresući se u urnebesnom orgazmu. Onog trenutka kada je pala na mene i ja sam svršio puneći ponovo slatku, malu jebežljivu Aniticu do vrha svojom vrelom spermom.
Taj smo dan, praktično, proveli u krevetu. Ne znam koliko sam puta ulazio i svršavao u to prelepo, mače trudeći se da joj pokažem što sve može dati i dobiti. Mali je bol sputavao, ali nije odustajala, bila je tvrdoglava i uporna u želji da mi dokaže svoju ženskost. Najviše je voljela da joj ga steram zguza, jer ju je tada najmanje bolelo, pa smo u toj pozi i zaspali. Začudo, do buđenja mi nije ispao iz nje kao da je u njoj našao svoju luku.
Sutradan smo nastavili u istom ritmu utvrđujući naučeno i isprobavajući novo. Tek predveče smo se spremili i otišli pred moju ćerku. Ona je odušvljeno pričala svoje doživljaje, pa nije primećivala ništa neobično kod svoje prijateljice koja je sjajila onim sjajem tek pojebane žene. Mada smo naravno i mi vodili računa o tome da se ništa ne primeti. Sledećih nekoliko noći Anita mi je stalno dolazila u sobu gde smo provodili burne i vatrene sate. Više nisam bio siguran da moja ćerka ne zna da joj karam prijateljicu jer su pojedine noći znale biti vrlo bučne, a jednom prilikom dok je Anita bila zauzeta lizanjem i grickanjem moje nabrekle kurčine učinilo mi se da nas kroz poluotvorena vrata neko posmatra.
Tih nedelju dana bilo nam je prelepo, ali smo bili svesni da ovo nema budućnosti, osim zadovoljstva u može bitnim novim posjetama. Kada su odlazile, oprostio sam se sa “svojim devojčicama”, a kada sam nazvao da vidim jesu li stigle, ćerka mi, vragolasto rekla kako je njena “prijateljica” oduševljena sa mnom i da svima priča kako si bio dobar i gostoljubiv.
Te večeri nisam nameravao da izlazim. Leeći u krevetu mislio sam na Anitu. Pred očima mi je bilo njeno predivno mlado telo, njen netaknuti cvetić i prelepi pogled. Razmišljajući, osetih kako mi kurac raste. Pogladih ga rukom i shvatih da se neće lako smiriti. Odavno se nisam samozadovoljavao pa to ne htedoh da učinim ni sada, mada je njena pica bila dobra inspiracija. Nazvah Mariju, jednu poznanicu koja je bila stalna rezerva, jedna od onih pica koje se same nude. Kada smo se sastali, bez mnogo priča smo završili u krevetu. Ja sam mislio na Anitu i svojski drao Mariju.
Njoj moj trud nije promakao te je zaključila da su me deca okupirala i da nisam imao vremena za zadovoljnje svojih potreba. Na to sam se samo slatko nasmejao, naguzio je, ćopio za bujne sise i sterao joj svoj nabrekli, nauljeni kurac u usku vrelu guzu.

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin