Imao sam seks sa blizancima – Incest brat i sestra

February 18, 2023

Posle svih sranja koja su mi se desila prethodnih godina, odlucio sam da se malo primirim i povucem u svoj svet. Imam 21 godinu, i mogu reci da sam zaista probao svasta pocevsi od raznih supstanci trave, koksa, spida, pecurkica i alkohola na tone, dosta riba koje sam karao skoro svaki dan, izlasci rejvovi bio sam zavozan do jaja.

Ali eto kvrcne coveku u glavi pa odluci da se smiri i dovede u red. Prestao sam sa uzimanjem svega, nasao sam posao i odlucio da se malo vratim u normalu.
I tako, dani su prolazili posao kuca, i ponekad izlazak sa uzim krugom ljudi konkretno sa ortakom Milanom i mojim mladjim bratom Sretenom.
Milan je inace isto godiste kao i ja i iz istog smo mesta. Ima sestru bliznakinju Maju koja je sa nama isla u skolu ali nismo se druzili toliko cesto jer je ona uvek bila u fazonu starijih likova, verovatno nismo joj bilo zanimljivi.

I tako dok su prolazili dani moj mladji brat je slavio 19-ti rodjendan. Ja kao ja ne volim da blejim sa klincima ali s obzirom da mi je dosadno odlucio sam da se pridruzim i zablejim sa masom.
Na rodjendanu su bili par burazerovih ortaka, Milan i njegova sestra maja, i neka bliza rodbina ukljucujuci i mog ujaka inace poznatog geja koji vazi za dobrog frajera i jebaca koji je pokarao mnogo uskih bulja, a pritom je ljubitelj tableta kao sto su razni sedativi ksalol i ostale.
Naravno smoren muzikom i glupim forama koje su bacali klinci uzmem od ujaka 2 ksalola zalijem pivom i kojom rakijom, i onda krece ludilo u vugli 🤪

Onako zavozan krenem da djuskam i onako uroljan ispustim fon na zemlju, sagnem se da ga dohvatim a ispod stola prizor od kog sam se smrzo otreznio u momentu, maja je dodirivala Milana nogom po kiti ispod stola. Sokiran prizorom izlazim napolje i u glavi horor pa dal je ovo moguce ne Miroslave tripujes nije to moguce.

Odlazim u sobu bacam se na krevet jer vec je dva ujutru. Odjednom na vratim sobe se pojavljuje burazer i moli me da odvezem Milana i Maju kuci, mrzi me rekoh nek ostanu da spavaju, ma nemaju gde ostaju Dejan i Uros ( ortaci) ma nek dodju ovde kod mene ima mesta spavacemo popreko. Ok kaze burazer i dovede ih odvaljene od alkohola.
Nekao su se smestili Maja u sredini Milan sa jedne strane a ja sa druge.

Napravio sam se da spavam i lagano prebacio sam ruku preko Maje. Nakon izvesnog vremena osetio sam da se nesto pomera, srce mi se uzlupalo, Milan je kara Maju, au brate ipak sam bio u pravu…
NASTAVICE SE….

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin