MORSKA CETVORKA

April 23, 2023

Naravno, vec rutinski spakovali smo samo najbitnije stvari i krenuli. Vec sledeceg jutra nasli smo se na samoj obali mora. Bili smo presrecni! Konacno malo odmora od gradske buke i pre svega, obaveza.Nismo bili u fazonu da uvece izlazimo, vec smozeleli da sto vise vremena provedemo sami i posvetimo se jedno drugome. To je podrazumevalo sto vise seksa, za sta kuci nismo imali dovoljno vremena. Cim smo dobili kljuceve od nase hotelske sobe, odlucili smo da isprobamo nas, kako smo mi zvali “jebodrom”, za naredrah standardnih petnaest dana.Pobacali smo ranceve i kofere kako je ko stigao, i bacili se jedno na drugo. Iako, umorni od puta,zestoko smo se izjebali. Nastojaii smo da  karacina ne traje dugo, kako bi sto pre otišli na plazu.Posle tog kako sam vec rekla “seksa na eks” usli smo pod tus, osvezili se i spremni krenuli na plazu.Naravno, ocekivali smo idealan dan na plazi: sunce, more…Kada smo stigli i obisli sve moguce delove plaze, shvatili smo da za nase peskire nigde nije bilo mesta. Zajedno uglas smo rekli

Pa sto ne bismo prosetali i pronasli neku zabacenu uvalicu?

Tako je i bilo. Posle ne tako dugog pentranja po stenju i kamenju, naslutili smo, u daljini, nama idealno mesto. Uputili smo se tamo. Kako smo se sve vise priblizavali, primetili smo mali čamac nasukan do pola na pesak. Pretpostavili smo da se tamo neko vec nalazi, ali nas to nije nimalo sprecavalo da nastavimo ka predvidjenom mestu.

Sagnuvsi nadomak same uvalice,imali smo sta da vidimo.Tip I riba  k’o od majke rodjeni su se odvaljivali od seksa. Ugledavsi nas, momak se samo nasmejao, dok je devojka  vidno, bilo užasno neprijatna Na trenutak smo se ukipili.

Ljudi samo opusteno, samo da dodjemo do daha, pa cemo i mi da stedmo vas primer…

To ti uopste nije losa ideja! – rekla sam u nadl i da cu opustiti prisutnu devojku.

Oni su nastavili svoju igricu dok smo mi svlacili ono malo odece sa sebe. Nismo uopste oklevali. Odmah smo se bacili na posao sledeci njihov primer. Milanu se kurac skroz ukrutio, okrenuo me je zguza i u moju nabreklu picku krenuo da gura svopu kurcinu.Oni su bili u slicnoj pozi. Samo smo se gledalii i to nas je neverovatno palilo.Nije nam trebalo puno. Devojka je uzela kurac u usta i krenula strasno da ga sisa dok je on, uz krike prosipao veliku količinu sperme. Ona se slivala po njenom licu, sisama, dok su  poslednje kapi zavrsavale na stomaku.Tu smo odlepili! Poceli smo brze da se tucamo, i uz blago podrhtavanje nasih tela i mi svrsismo. 

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin