Rasturanje picke

April 23, 2023

 Mesec dana pred pocetak “Exit”a,decko sa kojim sam bila u dugoj vezi me je naprosto ostavio, zaljubivsi se u drugu devojku. Za razliku od prethodnih godina, gde sam sa nestrpljenjem ocekivala tu manifestaciju, ovaj put je bilo sve drugacije.Zbog utucenosti, prve tri noci sam provela pred TVom, gledajuci srecne mlade Ijude kako se uz dobru muziku zabavljaju i igraju, ali nisam im puno zavidela na tome, jer onaj koga sam zelela pored sebe, nije bio tu.

Dosao je i poslednji dan “Exit”a. Pozvala me je drugarica sa kojom sam jako cesto izlazila i sa kojom su provod bili odlicni. Pozvala sam je kod sebe tako da je vec oko 19 casova dosla. Pricajuci joj o svemu, Danijela je bila upoznata sa stanjem u kom sam se nalazila. Sela je blizu mene i rekla:

Sandra, znam kako se osecas, ali imam odlicnu ideju!

Iz tasne je izvadila dve karte i rekla:

Zar bi ovome mogla da odolis?

Nasmejala sam se, ali nisam jos znala sta da joj kazem. Bila sam zbunjena, misleci da cu i ovu, poslednju noc provesti kuci. Istog momena pocela sam drugacije da razmisljam. Ako moja najveca Ijubav moze. da uziva pored druge zene, zasto bih ja sebe zakopavala sve dublje. Vrlo svesna svoje mladosti i lepote, musacarce sam privlacila zgodnim telom i veselim duhom. Donela sam odluku:

Idemo Danijela! – rekla sam joj.

Uzvratila mi je sirokim osmehom.

Sada smo imale za zadatak da smislimo sta cu obuci, a da se u toj garderor osecam dovoljno seksi, ali I dobro, jer je trebalo provesti čitavu noc na nogama, djuskajući.Odlučila se za crnu, kratku haljinu na bretele, ravne, takodje crne cipelice.

Danijela mi je pomogla oko sminke kako bih istakla svoje zelene oci kojima sam umela zavoditi muskarce. Kada smo oko ponoci stigle na Tvrdjavu, tamo je vec vladao totalni haos. Uhvatila me je euforija svih tih mladih veselih Ijudi i vrlo brzo sam mislila samo  o dobrom provodu. Jedva smo se prbbile do sanka kako bismo narucile pice. Odlucile smo se na to, da ostanemo tu, jer je bilo nenoguce probijati se kroz guzvu. Narucile smo po dve votke I na eks popile obe.

Posle te dve, narucile smo po jos dve. To sto smo popile ucinilo je da se osecamo opusteno. Dok smo uzivale u djuskanju, pogled mi se sreo sa momkom koji mi je prišao i pitao da li zelimo drugarica i ja nešto da popijemo. Posto nam je organizam bio dehidriran, sa odusevijenjem smo prihvatile pice.Predstavio se  kao Darko nazdravio nam je sa svojim picem  i započeo sa mnom razgovor. Primetivši da mi je drugarica zapostavljena, pozvao je svoje drugove da nam se pridruže. lako bismo nas dvoje mogli nastaviti nasamo. Dok smo svi zajedno djuskali, uhvatio me je za kukove i nastavio da igra sa mnom. Igrali smo priljubljeni jedno uz drugo, tako da sam na svojoj guzi osetila kako mu se digao.Sramežljrvo sam  stavila ruku na njegov kurac, a on mi je dopustio da uživam, a zatim me okrenuo prema seb, i zario mi svoj  jezik u  usta. Darko I ja smo se izvukli iz mase,I ubrzo sisli sa tvrdjave, I uputili se prema plazi.Pošto se meni nij|e kupalo legli smo na pesak. Gledala sam ga direktno u oči, bez ikakvih reci, otkopcala sam mu košulju na šta je on jednim potezom skinuo moju haljinicu. Ostala sam samo u grudnjaku i gaćicama, opkoracila sam ga, prislonivši picu na njegov kurac. Dirajući me po grudima vrlo lako me oslobodio grudnjaka.Naslonio je usne na njih. Jezikom je preliazio oko mojih ukrućenih bradavica nežno ih griskajući. Izludeo me svojim dodirima, a i ukrućenim kurcem. Vrisnula sam mu na uvo:

Želim da osetim tvoj kurac u sebi, molim te počni da me jebeš!!!

Istog momenta je rukom pomerio moje gaćice i glavićem počeo da otvara moju već uspaljenu picu. lako sam bila jako napaljena i vlažna u toku prodiranja u mene osećala sam blagi bol koji je izazvao njegov poveći kurac. Pošto sam pomalo mazohista, ne čekajućid da se skroz otvorim, počela sam da skačem po njemu, nabijajući se do kraja njegovog kurca. Hvatajući me rukama za kukove, zaustavio je moje nabijanje govoreći:

Uuuhhh mala kako si uska, moramo usporiti jer će mi kurac biti oderan…

Nastavila sam polako da sedam na njega, uživajući u veličini koju sam osećala do svoje materice. Kako sam sve više vlažila, tako sam se brže ritmički pomerala i odizala se toliko da mu  je glavić bio na otvoru pice. Dok sam picom kružila oko glavića, rukom sam mu drkala mokru kurčinu, što ga je dovodilo do ludila.

Nabivsi se do kraja, zavrtela sam se na njemu, okrenula mu svoju guzu koju sam rukama širila, pokazujući na moj uski čmarić. Shvatajući sta hocu, poceo je prstima da širi moj analni otvor i da mi ih zabija u guzu.

Hoćeš li malo i kurac da primiš?

Naravno!

Sagla sam se prema njegovim nogama istrcivši guzu, a on je hvatajući me za guzove, počeo da razvaljuje moj čmar. Snažno me je nabijao i povremeno udarao po guzovima, što me je dodatno uzbudilo da sam uz divljačke krike neprekidno svršavala.

Aaahhh sad ću da te punimm…

Hvatajući me jednom rukom za kosu, a drugom za kuk, skroz mi ga je nabio i dok mu se celo telo treslo, svršavao je u mene. Kada je svršio, ostao je nepomićno da Ieži u pesku, a ja sam od silne jebačine jedva noge sastavila.

Kada sam se obukla, ukucala sam mu moj broj u mobilni, i rekla mu da shvati ovo kao neobavezan seks, i da se javi kad ponovo poželi dobro tucanje. Zadovoljno me je gledao i rekao:

Vidimo se večeras!

Sva srećna otišla sam pravo kući, želeći da se dobro odmorim za vece, a za drugaricu nisam brinula jer sam znala da je i ona zadovoljna kao i ja.

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin