JEBACKA TROJKA

May 15, 2023

Iskreno ponekad se pitam imali bolje stvari od dobrog seksa?

Naravno, odgovor je stereotipan, svi oni koji su do tog zaključka kao i ja došli, ljubomomo su to, fantastično iskustvo čuvali samo za sebe. Gledanje pornića nekad i nije tako upečatljivo, ništa bez prave akcije tj. dobre jebačine.

Moj dečko Marko i ja već godinama maštamo o tome da privedemo još koje žensko parče pa da se konačno potucamo utroje. Jedini problem je, što nam na pamet nije padala ni jedna zajednička prijateljica, poznanica koju bi smo priveli kao žrtvu. Inače, zašto žensko, pa to je bio moj izbor, kao da sam se bojala prisustva još jednoh muškarca, pa sam za prvi put u troje odlučila da to bude devojka.

Bilo je kasno predveče. Marko i ja smo polako ispijali neko vino i usput se vaćarili. Kao uvod u seks jedno drugog smo lizali! On mi je obrađivao klitoris, a ja sam mu fafala ukrućeni kurac. Obožavala sam da mu ga pušim. Za mene on je imao najbolji kurac na svetu. Veličina, debljina…

Ko grom iz vedra neba, neko je zazvonio na vrata. Onako polu-gole, opalio nas je infarkt. Marko je brzo navukao farke, obukao majicu i krenuo da otvori vrata. Poludeli smo što nas neko prekida, ko zna zašto je to dobro? Progovorili smo u isto vreme.

Marko je otvorio vrata, i pred njima se nalazila Marina, naša zajednička drugarica sa fakulteta, inače bila je super riba.

                Propao mi je izlazak! – prokomentarisala je.

Dogovorila se da izađe sa nekim frajerom kog je upoznala u diskoteci prošle nedelje. Kada ga je videla na normalnom svetlu a ne onako pod onim svetlima u dskoteci, shvatila je da uopšte nije onakav kakvim ga se sećala, ustvari uopšte joj se nije ni sviđao! Pošto ga je nekako otkačila, odlučila je da dodje k nama u nadi da nam neće smetati.

Nas dvoje smo se samo nasmejali i rekli joj da udje, i da će nam baš prijati njeno društo. Počeli smo da caskamo svo troje. Popili smo celu bocu vina, a kako inače nismo pili, bili smo prilicno pripiti. Već sledeceg momenta Marko i ja smo onako pripiti poceli da se vatamo. Rekli smo joj da je i ona pozvava I da bismo rado probali seks sa njom. Marina se zagrcnula i pocrvenela. Izgledalo je kao da od toga nema nista. Odjednom joj je Marko bez oklevanja utisnuo dugi poljubac, a ona je spustila svoju ruku na Markovu ukrućenu goropad. Već sledećeg momenta Marku se digao, izvadio svog budzu i stavio ga tačno između naših glava. Znale smo šta nam je činiti! Marina ga je uzela u ruku i krenula da ga drka, a meni je očima pokazala da krenem da ga oblizujem. Marko je uživao, zavukao svoje ruke u naše majice i polako mesio naše sise. U jednom trenutku naše male igrice. Marina kao da je pokušala da se iskrade. Videvši to, dohvatila sam je za ruku i privukla k nama u zagrljaj. Nije se baš bunila, više ju je bio blam. Rekoh joj što sam nežnije mogla da je i nama ova situacija potpuno nepoznata, i da bi smo voleli da nastavimo, na šta je ona pristala da nastavimo.

Svo troje smo ustali i prošetali se do dnevne sobe, na veći i udobniji krevet. Još malo smo pušile Marku kurac, da bi nas on gurnuo na krevet i prvo jednoj, pa drugoj krenuo da liže međunožje. Potom se Marina okrenula zguza i želela je da je Marko tuca. On ju je tucao nezapostavljajući ni moju ribicu. Turao je u nju naš stari dobri vibrator. Obe smo stenjale od zadovoljstva. Sada smo se našle u obrnutim pozama. Marko je tucao mene, a njoj iako je već uveliko svršila, lagano mazio pičku turajući joj ritmički jedan prstić. Stenjala je od užitka, polako posustajući.

Marko me je ludački cepao odpozadi, pa potom prevrnuo na leđa i nastavio istim tempom. I nama je još malo falilo do samog vrhunca. Nismo odustajali! Pogledali smo se pravo u oči. Shvatio je da mi treba još malo. Ubrzao je tempo, onako kako ja to najviše volim i svršili smo zajedno. On je prolio svoju vrelu spermu po mom i Marininom stomaku. Svidelo joj se to. Dok sam ja osećala zadnje trzaje zadovoljstva, koje sa sigurnošću mogu reći da smo svi osetili, i više od toga.

Ovo je ostala naša mala tajna, nismo je nikom ispričali, evo, sve do sad…

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin