Kako sam upoznala matorca na licnim oglasima

August 29, 2023

Zdravo ja sam Maja i podelicu sa vama jedno svoje iskustvo sa matorcem koji me je nasao na sajtu licni oglasi druzenje.rs

Upoznali smo se preko sajta , najpre smo se culi i dogovorili da se upoznamo. Ja sam imala 24 godine, a on 68. Odmah sam mu rekla da ne zelim bilo kakva poznanstva ili druzenje vec da zelim povremeni sex sa njim jer me pale matorci.

Otisla sam na adresu koju mi je dao. Otvorio je vrata jedan visok, markantan gospodin sa sedim brkovima. Upoznali smo se i ja sam usla. Razmenili smo par recenica i on je otisao do kuhinje da donese pice.

Jedva sam cekala da me izejebe

Nisam gubila vreme, skinula sam sve sa sebe, legla na kauč i raširila noge. Usao je na vrata i kada me video u tom polozaju prisao je i stavio svoju glavu izmedju mojih nogu i poceo je da je lize.
-Mmmm kako si vlazna, kako ti je lepa i socna pickica.

Skinuo je sve sa sebe osim bokserica, ja sam mu ih lagano skinula i pocela da mu masiram jaja, usnama sam obuhvatila njegov glavic i pocele da ga sisam i drkam rukom.
Lize mi klitoris, sisa ga a pomalo i gricka. Stiskam mu nogama glavu i kazem mu da zelim njegov jezik unutra. Osetila sam njegov vreli jezik u pickici. Drhtim i ubrzano disem. Ispustam svoje sokove na njegovom vrelom jeziku a on me i dalje jebe svojim jezikom.

Pickica ga zeli do kraja unutra

Uzima svoj kurac u ruke i lagano ga trlja o moju picku koja je skroz mokra. Podizem svoju guzu i stavljam mu do znanja da ga zelim u sebe. Ulazi lagano, ali samo glavic par puta ga vadi i stavlja i onda mi ga nabija jako do jaja. Drzim mu guzove i ne dajem mu da ga izvadi napolje. Ubrzava ritam a jaja me udaraju po guzi. Cure sokovi iz moje picke na sve strane.

Ljubimo se strastno, lize mi sise i gricka bradavice. Podize mi noge na ramena i ulazi sve vise i nabija sve jace. Moja pickica se grci, a on ga nabija sve jace i jace. Ubrzava ritam pa onda uspori pa opet ubrza. Izvadio ga je pa nabio skroz i tako par puta i nastavlja da me jebe jako. Osetila sam vrelinu i kako se kurac trza u meni, svrsio je. Izvadio je kurac a iz moje picke je potekla vrela sperma.

Ponovili smo jos jednom to vece. Jako dobro se drzi za nekog ko ima 68 godina. Nastavili smo i dalje da se druzimo.

Nikada nisam pomislila da cu upoznati nekog na licnim oglasima ali eto za sve postoji prvi put.

Licni oglasi – Upoznaj i ti

Ako zovete iz Hrvatske pozovite 064/600-603 ukucaj broj 27 i traži željeni profil.


admin